AcasăNewsA fost cutremur in Vrancea, vineri dimineata

A fost cutremur in Vrancea, vineri dimineata

O miscare telurica de intensitate mica s-a produs la primele ore ale aceste zile, in judetul Vrancea.

Seismologii au anuntat ca a fost vorba despre un cutremur de 3.1 grade pe scara Richter, ce a avut loc la o adancime de circa 141 de kilometri, la ora 7 si 47 de minute. Conform infp.ro, miscarea telurica din aceasta dimineata s-a produs la 36 de kilometri de Nehoiu si la 42 de kilometri de Covasna.

Statistica indica faptul ca acesta este al doilea cutremur ce a avut loc in judetul Vrancea, de la inceputul lunii in curs, dupa cel din seara zilei de 8 septembrie, ce a avut 3.5 grade pe Richter.

author avatar
Cristina Stefan
129 afisari

1 COMENTARIU

  1. 22-09-2017. 22 DUMNEZEU; 2+2+1+7=12 IISUS HRISTOS; 2+2+2+1+7=14 MARIA; 2+2+9+1+7=21 ILIE TIȘBITUL numerele literelor și laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența cutremurului in Vrancea și ziarul Național e obligat să-l introducă în articole.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger