AcasăNewsInvatatoare in coma, dupa ce a cazut pe scari

Invatatoare in coma, dupa ce a cazut pe scari

Un incident grav, caruia i-a cazut victima un cadru didactic de la o unitate de invatamant din Botosani, a facut necesara interventia de urgenta a cadrelor medicale.

Din cate se pare, o invatatoare in varsta de circa 40 de ani, de la Liceul de Arta, s-a prabusit pe scari, in timp ce se indrepta spre cancelarie. Din nefericire, in cadere femeia s-a lovit la cap, astfel a ajuns in coma, conform botosaneanul.ro. Martorii au chemat de urgenta ambulanta, iar cadrele medicale au preluat-o pe invatatoare si au dus-o la spital. Starea pacientei i-a facut pe specialisti sa ia decizia transferului acesteia la o unitate spitaliceasca din Iasi.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger