AcasăNewsMesajul Mirei, solista DJ Project, dupa accidentul suferit de trupa

Mesajul Mirei, solista DJ Project, dupa accidentul suferit de trupa

Tanara Mira, cea care s-a alaturat de putina vreme formatiei DJ Project, se afla alaturi de colegii ei, deunazi, in momentul in care a avut loc accidentul rutier care i-a trimis pe muzicieni pe mana medicilor.

Anuntul ca membrii trupei au ajuns la spital, dupa ce un TIR s-a rasturnat acrosandu-le masina, undeva pe drumul intre Pitesti si Ramnicu Valcea, i-a ingrijorat deopotriva pe cunoscutii si pe fanii formatiei. Din fericire, s-a aflat ca niciunul dintre componentii DJ Project nu a fost grav ranit.

De altfel, Mira a ales sa le dea un semn celor care i-au transmis mesaje de incurajare, dupa episodul nedorit prin care a trecut. „Sunteti minunati. Am primit mii de mesaje. O sa fiu bine. A fost asa cum a trebuit sa fie… Ingerul meu pazitor mi-a fost alaturi”, suna randurile pe care tanara solista a ales sa-l posteze pe contul sau oficial de Facebook, in semn de apreciere pentru gandurile bune primite de la fani.

Mira a atasat si o poza mesajului, din care se vede ca s-a ales cu o escoriatie la nivelul fetei, dar si ca medicii au ales sa ii monteze un guler cervical.

sursa foto: Facebook/OficialMira

author avatar
Cristina Stefan
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger