AcasăNewsSeful MApN anunta ca si-a lasat demisia pe masa premierului

Seful MApN anunta ca si-a lasat demisia pe masa premierului

Tutuianu este impins din toate partile la non-combat

Prezent la sediul Guvernului, la discutii cu premierul, dupa aparitia in spatiul public a comunicatului dinspre MApN, cu privire la plata salariilor, ministrul Tutuianu a transmis ca bani de salarii sunt. „Nu exista niciun fel de intarziere”, a sustinut seful MApN.

Imputandu-si lipsa comunicarii -in primul rand cu premierul, seful sau direct, aspect pe care i l-a reprosat Mihai Tudose- Adrian Tutuianu a anuntat ca i-a transmis premierului e faptul ca e gata sa faca un pas in lateral din functia pe care o ocupa la momentul de fata.

Concret, Tutuianu a explicat, la Antena 3, ca i-a transmis lui Tudose faptul ca i-a transmis prim-ministrului faptul ca e gata sa-si dea demisia. „Am lasat o demisie urmeaza ca primul-ministru sa aprecieze (…) am gresit ca n-am gestionat bine acest subiect din interior si ca nu am comunicat”, a explicat in prima faza ministrul, ulterior adaugand ca i-a spus „ca daca asta e o solutie care repara lucrurile, eu mi-o asum, ca sunt un om serios (…) hartia este lasata pe masa primului-ministru”.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
215 afisari

1 COMENTARIU

  1. „… ca i-a transmis lui Tudose faptul ca i-a transmis prim-ministrului faptul ca e gata sa-si dea demisia.” Deci i-a transmis lui Tudose ceea ce i-a transmis primului ministru, care e același Tudose. Sau invers, tot un drac. Ori Tudose e prea greu de cap, ori Țuțuianu se ține de glume, ori autoarea e bîtă bîtă, varză-muci. Noi credem că ultima variantă e cea mai plauzibilă, neînceputa nefiind la prima abatere. Fato, cum te-au angajat ăia?! Să mai remarcăm că folosești „faptul” de 3 ori, în doar cîteva amărîte de rînduri (de 2 ori în aceeași frază)? Faptul faptelor e că ești „deșteaptă” de bubui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger