AcasăPoliticaTariceanu, reactie dupa motiune

Tariceanu, reactie dupa motiune

Incepand prin a spune ca s-a incercat „pana in ultimul moment” ca motiunea sa nu ajunga fie supusa la vot, dar ca „din pacate acest lucruri nu a fost posibil”, liderul ALDE a mentionat ca se fac pasii pentru constituirea noului Executiv, facand referire la consultarile de luni, de la Presedintie.

„A existat o buna coeziune la nivelul grupurilor parlamentare, au fost si accidente, dupa cum s-a vazut, la vot, dar ce conteaza e rezultatul (…) si sper ca aceasta zi sa duca cat mai repede la inchiderea acestei paranteze nefericite, pe care nu mi-am dorit-o„, a punctat Calin Popescu Tariceanu.

Totodata, al doilea om in stat a precizat ca inca nu s-au discutat aspecte ce tin de viitorul premier sau de structura viitorului Guvern, urmand sa se faca acest lucru zilele urmatoare.

foto: Facebook

61 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger