AcasăPoliticaIi pare o "ofensa" lipsa ministrului Finantelor de la votul Legii salarizarii

Ii pare o „ofensa” lipsa ministrului Finantelor de la votul Legii salarizarii

Dragnea, tolerant din interes de partid

Deja nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca seful PSD-ului a fost total nemultumit de faptul ca Sorin Grindeanu si Viorel Stefan nu au fost prezenti in sala, in ziua in care s-a votat Legea salarizarii unitare, de vreme ce insusi Dragnea a mers la tribuna si a subliniat ca e o „problema” ca ministrul Finantelor a lipsit si ca ar fi fost „bine” ca premierul sa fi asistat la vot.

Dupa ce a iesit din sala de plen, liderul social-democrat s-a ferit sa spuna ce risca Stefan pentru absenta de la Parlament. „Asa ceva nu se face, cred ca este o ofensa”, a subliniat Dragnea. „As vrea sa nu folosim cuvinte grele, dar pe mine m-a intristat foarte mult aceasta atitudine, pentru ca vorbim de o lege care schimba complet istoria Romaniei (…) o lege la care s-a lucrat intens (…) pentru ca in final aceasta lege sa reuseasca sa puna ordine in sistem (…) m-as fi bucurat ca astazi sa fie prezent tot Guvernul in Parlament, dar probabil ca au fost evenimente mai importante”, a continuat Dragnea.

Chiar si asa, intrebat daca se poate vorbi despre o ruptura, seful PSD a negat ideea: „Hai sa fim seriosi, 90 si ceva la suta din Guvern a fost in sala”.

Va amintim ca Legea salarizarii unitare va merge la Cotroceni, dupa ce a fost votata, miercuri, in Camera Deputatilor, cu 188 de voturi „pentru” si 28  „impotriva”.

author avatar
Cristina Stefan
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger