AcasăPoliticaFirea nu-si ascunde nemultumirea fata de reactia unor ministri

Firea nu-si ascunde nemultumirea fata de reactia unor ministri

Cum i se cam pare ca, atunci cand vine vorba despre unele proiecte ce tin de Capitala, nu prea gaseste sustinerea la care se astepta de la reprezentantii actualului Guvern, Gabriela Firea a dat glas nemultumirilor pe care le are in aceasta privinta.

„Sunt, intr-adevar, surprinsa, ca exista o reactie ori inceata ori de refuz, din partea reprezentantilor unor ministere, care pur si simplu pun in dificultate Primaria”, a punctat Firea, la Antena 3, invocand, concret, chestiuni ce tin de investitii la metrou sau de lucrarile la soseaua de centura a Capitalei.

Mai mult, edilul Bucurestilor a adus in discutie si numele premierului, in clipa in care a declarat ca priveste „cu atentie si ingrijorare” recenta declaratie facuta chiar de catre seful PSD-ului legat de faptul ca, in ultima perioada, Sorin Grindeanu „nu se mai consulta” cu Dragnea „cum o facea la inceputul guvernarii”, adica la momentul preluarii mandatului de sef la Palatul Victoria.

foto: Facebook/Gabriela Firea

281 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger