AcasăSPORTHalep se pregateste de Roland Garros. Cum se simte dupa accidentarea de...

Halep se pregateste de Roland Garros. Cum se simte dupa accidentarea de la Roma!

Romanca a ratat a treia sansa de a obtine un prim titlu de Grand Slam din cariera, dupa precedentele doua finale jucate la Roland Garros.

Revenita in tara, la doar o zi dupa ce a pierdut finala turneului desfasurat in capitala Italiei, meci pe durata caruia s-a accidentat la glezna, Simona Halep a recunoscut ca resimte unele dureri, dar ca acestea „sunt normale”.

Totodata, constanteanca a explicat ca nu si-a pus nicio clipa problema sa abandoneze finala de la Roma. „Era imposibil sa abandonez (…) mai ales ca nu am avut nimic grav, adica vreo ruptura sau ceva. Pentru o entorsa nu puteam sa abandonez finala”, a punctat Halep.

In alta ordine de idei, vorbind despre urmatoarea competitie la care va participa, si anume al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros, Simona a parut sa nu plece la urechea la speculatiile cum ca, in lipsa Serenei Williams, ar fi favorita la titlu. „Nu sunt favorita, sunt intr-o forma buna. Nici pe val nu pot sa spun ca sunt (…) ma simt bine, am incredere (…) insa vom vedea ce va fi la Roland Garros”, a tinut sa lamureasca romanca aflata pe locul 4 WTA.

E de mentionat faptul ca Simona nu a venit singura in Bucuresti, ci alaturi de australianul Darren Cahill, antrenorul sau.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger