AcasăPoliticaSefa MAI, detalii despre prinderea si extradarea lui Ghita: "nu s-a opus...

Sefa MAI, detalii despre prinderea si extradarea lui Ghita: „nu s-a opus retinerii” 

Carmen Dan, „salvata” tocmai de liderii sindicali

De la Nadlac, unde a facut o verificare-fulger la frontiera, ministrul de Interne a facut o serie de precizari despre localizarea fostului deputat, dar si despre operatiunea de extradare in cazul Ghita.

In primul rand, a precizat ca „imediat” ce autoritatile sarbe „vor definitiva activitatile specifice, noi vom incepe procedura de extradare”. „Procedura de extradare, care se deruleaza prin Ministerul Justitiei, dureaza aproximativ 40 de zile”, a subliniat Carmen Dan, ministrul adaugand si urmatorul aspect: „nu ne putem amesteca in procedura din Serbia”.

In alta ordine de idei, sefa MAI precizat ca, in momentul in care a fost prins, Ghita „nu s-a opus retinerii, nici nu avea cum, era pur si simplu pe strada, nu era insotit de forte, ca sa se opuna”.

Va amintim ca fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat, in cursul noptii de joi spre vineri, in capitala sarba – Belgrad. Afaceristul nu era singur, ci alaturi de fratele sau si, conform sefei MAI, ar fi fost gasit cu acte false.

author avatar
Cristina Stefan
420 afisari

1 COMENTARIU

  1. Urgent castiguri online! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email:  tudoracheemanoil@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger