AcasăPoliticaDragnea spera la "o abordare mai incisiva" a lui Iohannis intr-o privinta...

Dragnea spera la „o abordare mai incisiva” a lui Iohannis intr-o privinta ce tine de Brexit

In contextul declansarii pasilor impusi de procesul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana si trecand in revista cateva aspecte ce tin de situatia romanilor in UK, Dragnea a transmis un mesaj din care da de inteles ca asteapta o reactie mai sonora din partea sefului statului.

„Astazi (miercuri-n.r), Parlamentul European a adoptat o rezolutie comuna privind negocierile cu Marea Britanie in contextul BREXIT-ului. Un punct distinct este statutul juridic al cetatenilor europeni din Marea Britanie. Totodata, am vazut ca, in discursul sau din Camera Comunelor, premierul Teresa May s-a referit la controlul imigratiei si selectarea persoanelor care vor veni in Marea Britanie”, noteaza seful PSD pe Facebook.

Oprindu-se la „soarta cetatenilor europeni care locuiesc in prezent in aceasta tara”, incluzandu-i pe cei 230.000 de romani aflati la munca in UK, conform cifrelor oficiale, Dragnea transmite, indirect, un mesaj primului om in stat. „Este o chestiune foarte grava care reclama o pozitie ferma din partea tarii noastre. Sper ca Presedintele Romaniei sa aiba o abordare mai incisiva la nivelul Consiliului European pentru a apara drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie”, noteaza social-democratul aflat in postura de al treilea om in stat.

62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger