AcasăSPORTSprit under 21

Sprit under 21

Scandalul celor patru jucatori dinamovisti care au chefuit in timpul zborului ce ii ducea spre cantonamentul din Spania al nationalei noastre de tineret s-a incheiat nasol. Deh, dupa ras vine plans…

Un martor ocular a descris “aventura” celor patru, pe scurt: „A fost ziua de nastere a unuia dintre ei, Olteanu facuse 21 de ani cu o zi inainte.

Prea tineri pentru o betie asa de mare In foto Vlad Olteanu

Cei patru si-au cumparat bautura din aeroport, de la duty free, iar in avion au comandat Coca Cola, ca sa deghizeze cumva alcoolul din pahare. Cursa a durat aproape 3 ore, s-au facut cam praf pana la destinatie. Unul aproape ca nu mai putea sa vorbeasca!

Ionut Nedelcearu

Nedelcearu a facut si ceva scandal pe-acolo, a tipat. Iar altul dintre ei s-a dus direct in camera cand a ajuns la hotel, ca ii era rau”. Urmarea acestui chef s-a decis rapid: Ionut Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea si Vlad Olteanu au fost exclusi din lot, facuti pachet si trimisi inapoi acasa, lucru confirmat oficial si de FRF, printr-un comunicat pe site. Cristi Dulca, fostul antrenorul al nationalei de tineret, a sintetizat greseala tinerilor: „Copiii acestia nu constientizeaza importanta tricoului pe care il poarta si ce onoare este sa fii la nationala de tineret. Este anticamera nationalei mari. De acolo mai este doar un pas. Nu inteleg de ce au facut asa ceva.

Patrick Petre

Si cu mine, la masa, baietii mai spuneau ca vor sa bea un pahar de vin sau o bere dupa recuperare. Dar mi se pare normal ca totul sa se faca cu acceptul antrenorului, nu de capul jucatorilor”.

Alin Dudea

Si apoi, este evident ca astfel de betii nu sunt compatibile cu sportul de performanta.

Scouter-ul de la Dinamo ii intelege

Danut Lupu, scouter la Dinamo, a vorbit despre neplacutul episod: „Nu am prea am auzit ca oamenii sa-si cumpere alcool cand se duc undeva. In mod normal, isi cumpara cand se intorc. Nu-i vad pe copiii astia ca fiind consumatori. Poate au baut de frica. Vreau sa spun un singur lucru: toata Generatia de Aur a fotbalului romanesc consuma alcool cand se intorcea cu avionul in tara. Toata nationala!”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger