AcasăNewsTom Jones, relatie amoroasa cu Priscilla Presley!

Tom Jones, relatie amoroasa cu Priscilla Presley!

Dupa un an de la decesul sotiei sale, Lady Melinda Rose,  muzicianul britanic  are o relatie cu Priscilla Presley, spune contactmusic.com.

Potrivit unor declaratii din The Sun, „Tom a avut un an dificil, dupa moartea Lindei si Priscilla a fost un sprijin extraordinar.Tom si Priscilla se curteaza. Exista o scanteie intre ei, dar vor s-o ia incet. Este intr-adevar devreme sa vorbim de o relatie inchegata, dar se inteleg perfect”.

Desi Tom Jones, in varsta de 79 de ani, nu a  facut un secret din pasiunea lui pentru Priscilla, a fost rezervat cand a fost intrebat despre zvonurile privind relatia romantica: „Noi am fost prieteni pentru o lunga perioada de timp. E o femeie frumoasa. Ne bucuram de noptile petrecute impreuna”. De asemenea, un purtator de cuvant al cantaretului a daugat: „Priscilla Presley si Tom se cunoscut de multi, multi ani.

In 2016, Jones a spus ca perspectiva de a-si gasi o noua dragoste e cat de poate de departe. Cand a fost intrebat daca prevede o noua relatie in viitor, cantaretul a declarat pentru Sunday People: „Nici macar nu m-am gandit la asta, chiar n-am facut-o”.

author avatar
Bogdan Borcea
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger