AcasăOldGoogle te ajuta, dar nu te face mai destept

Google te ajuta, dar nu te face mai destept

*de ce le este frica la femei de mine?* – poate e o problema de comunicare. Scoate-le calusul din gura si incearca sa vorbesti cu ele.
*cum sa-mi insel nevasta* – cu discretie, desteptule!
*cu cine se ingana codrul cel pustiit* – te chinuie astia rau de tot la scoala, nu?
*viermisori intestinali de la sex oral?* – se poate, dar depinde si ce intelegi tu prin sex oral.
*ce sa fac la menopauza* – in nici un caz nu mai posta comentarii pe internet. Cind mai ai ceva de spus, spune-i lu’ barba-tu – el a zis „da” la starea civila, noi chiar n-avem nici o vina.
*sunt fata si de fiecare data cumpar prezervative din banii mei* – iti place sa faci sex? Atunci cumpara si nu te mai plinge atita.
*intrebari capcana pentru baieti* – ma iubesti?
*ce repede sar barbatii cand e vorba sa faca copii dar sa-i
creasca…* – este?
*am facut un infarct si vreau sa stiu daca pot sa calatoresc cu avionul* – de ce sa nu mergi cu avionul? Esti unul dintre putinii pasageri care oricum nu prea mai au ce pierde.
*pot sa scot bani cu cardul meu si pinul altuia?* – sigur ca poti. Trebuie doar sa bagi cardul tau si sa introduci de trei ori PIN-ul altuia.
*iisus la dan diaconescu* – ar fi senzational! Iti dai seama ca de la Iisus am putea afla ce s-a intimplat cu Elodia?
*mi-a aparut genuine microsoft si imi spune ca sunt o victima* – normal ca esti o victima, de unde era tu sa stii ca la fintina la Universitate se vind programe piratate?
*ce inseamna sa scapi sapunul jos* – ti-au zis colegii sa scapi sapunul pe jos ca sa-ti arate o faza misto, nu?
*ce a zis nero kand a dat foc romei* – Doamne-ajuta!
*radio inventat de marconi* – did you mean „radio inventat de popov”

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger