AcasăUtileHoroscopHoroscop 5 ianuarie 2017 - Azi esti foarte activ in a rezolva...

Horoscop 5 ianuarie 2017 – Azi esti foarte activ in a rezolva plangerile celor din jur

BERBEC

Azi esti foarte activ in a rezolva plangerile celor din jur. Desi nu iti cere nimeni, te oferi singur sa te ocupi de problema pe care o are o cunostinta de a ta si devii avocatul ei. Te agiti mult, dar nu vei avea parte de multumirea sa, si nici macar nu ii poti face reprosuri, tinand cont ca nu ti-a cerut nimic.

 

TAUR

Nu prea poti sa faci prea mari schimbari azi, de unul singur, ceea ce nu inseamna insa ca trebuie sa disperi. La munca ai parte de cateva dificultati, iar astrele iti recomanda sa sustii vocea care ti se pare mai puternica, decat sa incerci sa devii tu sursa principala de opozitie.

 

GEMENI

Tinand cont sa iti place atat de tare sa vorbesti, azi esti aleas sa comunici o veste proasta unei persoane apropiate. Acest lucru te afecteaza foarte tare, mai ales ca simti o conexiune foarte puternica cu ea, dictata de circumstantele zilei. Iti va fi extrem de greu sa iti indeplinesti misiunea.

RAC

Azi vei avea de furca din nou cu familia, dar nu cu a ta. Este posibil sa primesti o vizita din partea rudelor colegului de apartament, care te scot din sarite, sau sa mergi sa cunosti pentru prima data parintii partenerului tau. In ambele cazuri, va exista mai degraba discordie intre voi.

 

LEU

O amica trece printr-o problema grava, care tie ti se pare insa deloc importanta. Trebuie sa intelegi insa ca pentru ea e un moment delicat, si are nevoie de sustinerea ta pentru a-l depasi. Oricat de putin serioasa ti se pare problema, incearca sa o privesti prin ochii ei si arata-ti latura mai blanda.

 

 

FECIOARA

Fii foarte atent la relatiile pe care le stabilesti cu altii azi. Dai dovada de indiferenta atunci cand te intretii cu una dintre cunostintele tale, care incearca sa iti povesteasca ceva ce ei i se pare foarte grav. Tu nu iti dai seama, dar ea nu va uita foarte usor comportamentul tau.

 

BALANTA

Azi iei o decizie care te priveste pe tine si pe partenerul tau, bazandu-te pe judecata ta extraordinara. Nu te gandesti ca mai e necesar insa sa il intrebi si pe el si consideri ca ar trebui sa fie satisfacut. Ai grija insa, pentru ca se simte neglijat, si va riposta cat de curand.

 

SCORPION

Perioada de liniste continua pentru tine si azi, ajutandu-te sa faci o observatie unei persoane apropiate. Pentru ca esti atat de calm, azi nu mai folosesti insa tonul tau violent obisnuit, ba, dimpotriva, i te adresezi chiar cu blandete. Vei vedea cat de bine se aranjeaza lucrurile atunci cand procedezi asa.

 

SAGETATOR

Vrei sa faci o propunere de business sau sa convingi un partener de afaceri sa cumpere ceva de la tine. Astrele iti sugereaza insa ca, inainte sa te apuci sa ii arunci idei pe banda rulanta, sa incerci sa intelegi care este personalitatea sa si ce isi doreste si el. Asa vei avea succes!

 

CAPRICORN

Azi ti se intampla ceva neobisnuit: firea ta ambitioasa este cuprinsa de delasarea tipica Pestilor si iti este imposibil sa te concentrezi la munca pe care trebuie sa o desfasori. Exista insa o solutie, care nu presupune sa iti iei liber pentru tot restul zilei: imparte-ti treaba in sarcini mai mici, pe care le poti rezolva usor.

 

VARSATOR

Nu te apuca azi de o treaba, decat daca este vorba de ceva foarte important pentru tine. In restul cazurilor, concentrarea iti va fi mica, si nu vei fi capabila sa duci lucrurile la bun sfarsit. Profita insa de acest rastimp pentru a mai socializa cu colegii de birou si a afla ceva nou despre ei.

 

PESTI

Nu te sfii sa fii tu cel care incepe conversatiile azi, deoarece mai multi oameni vor sa vorbeasca cu tine, dar se codesc sa o faca. Problema lor este ca te-ar putea deranja cu pretentiile lor si nu vor sa riste sa te supere. Arata-le ca nu e deloc cazul, deoarece este important pentru ei.

author avatar
National
453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger