AcasăNewsRaluca Turcan duce mai departe faclia prostiei politice

Raluca Turcan duce mai departe faclia prostiei politice

Preventiv, Raluca Turcan nu va renunta la „Jos Dragnea!” indiferent cine va fi numit premier

Se pare ca ceea ce a inceput Alina Gorghiu, de cand a ramas de capul ei la conducerea PNL, a fost mai mult o joaca de copii. Ca a dat partidul cu creierii de toti peretii n-a fost nimic. Azi, maine, Turcan il va juca pur si simplu in picioare pana il va distruge.

Preventiv, Raluca Turcan nu va renunta la „Jos Dragnea!” indiferent cine va fi numit premier

Dintr-un partid candva puternic si cu un cuvant greu de spus, PNL a ajuns o adunatura de cetateni care aproba orice moment de neinspiratie si orice moft al lui Iohannis.

Guvern fara Ciolos nu exista

Ca presedintele tarii sa-si saboteze propriul partid nu s-a mai auzit. Dar exact asta s-a intamplat. Sa ne aducem aminte ca nu liberalii au vrut-o pe Alina Gorghiu la conducere, ci doar Iohannis. Iar PNL, cu lingusitori sau nu, a trebuit sa se conformeze, desi cativa oameni din vechea garda, cu capul pe umeri, prevesteau inca de atunci ca se va ajunge la un fiasco. Daca s-ar fi bazat pe acestia, poate ca Alina Gorghiu ar fi reusit nu sa scoata partidul castigator la alegeri, ci macar sa-i ridice putin cota de credibilitate. Nu a fost sa fie asa, caci  blonda gandirii liberale a condus doar transmitand dorintele si intentiile politice ale lui Iohannis. Cat au fost de bune s-a vazut la alegeri. E de ajuns sa amintim impunerea unei campanii care l-a avut in centru pe Dacian Ciolos, doar pentru ca asa a considerat KWI ca este bine. Justificarile lui, ca ar vrea sau ca ar fi bine ca acesta sa-si duca la capat proiectele, sunt infantile si denota doar dorinta de a-l mentine, cu orice pret, in fruntea unui nou Guvern. Din motive care par a nu avea legatura cu politica romaneasca. Lipsita de viziune si de intiativa si executand orbeste ordinele venite de la Cotroceni, Gorghiu nu a facut altceva decat sa-si infunde partidul pe care, teoretic, il conducea.

Nu mai plange Klaus!

Venita la conducere dupa demisia Alinei Gorghiu, Raluca Turcanu nu iese din tiparul obedientilor. La fel de fara experienta ca si predecesoarea ei, cu orizonturi politice inguste sau sablonarde, nici ea nu iese din cuvantului sefului de la Cotroceni. Ca a avut cel mai bun scor la Sibiu nu reprezinta mare lucru. PNL nu inseamna doar filiala din judet, dar Turcanu nu este capabila sa faca diferenta. A vazut la Alina Gorghiu ca partidul poate fi condus usor daca oamenii se raporteaza la propriile interese, nu ale formatiunii, daca se multumesc cu fotoliile din Parlament, atatea cate sunt si daca sufoca din fasa orice glas nemultumit. Asta a vazut, asta a invatat. Si asta va face. Va continua politica unui dezastru fiind umila la Cotroceni, foarte vocala la partid, zambitoare la televizor, atat cat poate ea si urmarind doar punerea in practica a indicatiilor lui Iohannis. In rest, mizeaza inutil pe beneficiile de imagine pe care le-ar aduce acesta si cade prosteste in aceeasi capcana in care si-a frant gatul si Alina Gorghiu. Exact ca intr-un vechi cantec de mahala, unde e de ajuns sa schimbi doar numele personajului. Nu mai plange Klaus/Plansul e de forma/Alina nu e moarta/Alina se transforma! Pam-pam! Acum o cheama Raluca Turcan.

author avatar
Valentin Boeru
4.894 afisari

5 COMENTARII

  1. Cel mai capabil conducator al pnl a fost crinulet sau crimulet,dupa ce a tradat usl si pe votantii acestuia,s-a dovedit ca este o loaza santajabila.In prezent,in fruntea pnl s-a instalat ca un paduche o noua tiitoare.Prima tiitoare a fost caprita lui bogdanel,cel care o mirlea des,a doua este turcana,fosta tiitoare a scrisnitorului,in prezent doamna seri-oasa de famelie.Pacat de pnl,era un partid ce promitea,acuma cu cine mai votez,cu alde tariceanu.

  2. Nu neaparat.in Subiu, ptr un ochi atent, apropiati ai dansei coabiteaza excelent cu PSD. 1-2 maxim sloganuri anti psd sunt exact ce trebuie sa creada multimea ca au un tel in viata si ei.

  3. Basescu si Iohannis parca sunt frati de cruce. Amandoi si-au facut o pasiune din a distruge partidele istorice care au dus faima Romaniei. Primul a pus pe butuci PNTCD, al doilea mai are putin si face PNL una cu pamantul.

  4. RALUCO tata!…..dai tare inainte cu „jos DRAGNEA „si-l vei sau veti face PRESEDINTELE tarii,ca si merita ,pe bune!!!…..la cum a castigat alegerile acestea si seriozitatea de care da dovada ,va face din PSD cel mai organizat si tare partid politic din tara!!!…la tine se vede clar „oftica „ca ati pierdut alegerile!….nu stiti sa fiti pair-play,,nu stiu cei cu voi ,de cand va „vandut „ANTONESCU la PPE european!!!….parca nu se mai simnte nici o urma de vechi PNL al venerabilului QUINTUS!!…chiar ….EL va mai avea de spus o parere in noul PNL?….daca NU ,este grav!!…un pensionar care odata ,am votat cu PNL pana la „contopirea cu ciuma portocalie” ….!!!!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger