AcasăNews“Lautarii” lui Hillary Clinton!

“Lautarii” lui Hillary Clinton!

Toti sunt muzicieni, vedete internationale, si au pus umarul (si vocea) la greu, insotind campania candidatei democrate. Desi sunt multimilionari, se declara, precum dna Clinton, oameni de stanga, cu simpatii pentru cetateanul obisnuit american. Dar si cu miros fin, cand e vorba de bani si audienta.

Bref, campania electorală s-a terminat, dar votul si super hărmălaia continuă

Parca niciodata in Statele Unite n-au duduit atata scenele si boxele pentru mega-show-ul electoral democrat. Au tropait si ragusit, saptamani la rand, madam Madonna, veteranul Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Lady Gaga, Beyonce, impreuna cu barbat-su, rapperul Jay-Z, silfidele Katy Perry si Miley Cyrus, uitatul Moby, subtirelul Pharrel Williams, a dat din frumosu-i posterior si Jennifer Lopez, au topait pe ritmuri hip-hop si J. Cole, Chance the Rapper sau Big Sean, ce mai, aproape toata floarea muzicantilor au strans randurile in jurul lui Hillary Clinton.

Ultimul spectacol, la final de campanie, s-a desfasurat in locul de bastina a dnei Clinton,  Philadelphia, in statul Pennsylvania, si a strans peste 40.000 de oameni, un record pentru socotelile democratilor. Pe langa sustinatorii lui Hillary, Jon Bob Jovi si Bruce Springsteen, pe scena au urcat sotii Obama, fostul presedinte si actualul sot, Bill, impreuna cu una din fete, Chelsea. Madonna s-a dezlantuit, luni seara, intr-un concert surpriza, la New York; in Carolina de Nord, unde Hillary Clinton avea programat un ultim miting, inainte de miezul noptii, a aparut Lady Gaga, iar Beyonce si Jay-Z au prestat in Ohio.

Donald Trump nu a fost prea impresionat de aceasta miscare de trupe, declarand ca el “strange multimi mai mari decat o fac ei”, dar a fost suparat de “limbajul obscen” folosit de Jay-Z si Beyonce, pe care, daca l-ar folosi el, “ar duce la o revenire pe scaunul electric.” Candidatul republican are, si el, sprijinul(mai modest, ce-i drept) altor vedete,  Clint Eastwood, Ted Nugent, Mike Tyson sau Hulk Hogan. Bref, campania electorala s-a terminat, dar votul si super harmalaia continua.

author avatar
Bogdan Borcea
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger