AcasăNewsTanar atacat de urs, in Brasov!

Tanar atacat de urs, in Brasov!

(foto: napocanews.ro)

Desi afara e frig si la munte a nins, iar multi s-ar fi asteptat ca ursii sa se pregateasca de hibernare, in inima padurilor, iata ca lucrurile nu stau tocmai asa.

Un urs a atacat un turist (foto: napocanews.ro)

Astfel ca la mai putin de trei saptamani de la situatia aparuta la Sibiu, cand un pui de urs a fost impuscat, la circa trei ore de cand a ajuns sa rataceasca prin oras, catarat chiar si pe acoperisurile unor case din centru, aflam de un alt incident cu un animal apartinand aceleiasi rase.

 

De aceasta data ursul a atacat – in cursul dupa-amiezii de sambata -un tanar de circa 20 de ani – care ar fi, potrivit brasovultau.ro, cetatean american. Victima nu era singura, ci cu o alta persoana. Cei doi au reusit pana la urma sa puna ursul pe fuga. In timp ce animalul s-a retras spre padure, tinerii au sunat imediat dupa ajutoare.

Barbatul atacat de urs in zona Pietrele lui Solomon – o zona de la limita Brasovului -s-a ales cu rani la o mana si a ajuns deja pe mana doctorilor de la spitalul judetean.

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger