AcasăPoliticaProcurorii cer arestarea deputatului Gurzau, sef al PMP Cluj

Procurorii cer arestarea deputatului Gurzau, sef al PMP Cluj

Daca nu au obtinut aviz in vederea retinerii sale, reprezentantii DNA-ului au trecut direct la a rece instantei arestarea lui Adrian Gurzau.

Pe fondul obtinerii avizului din directia Camerei Deputatilor in privinta uneia dintre cererile formulate in cazul lui Adrian Gurzau, respectiv cea privind o eventuala arestare, procurorii au trimis o cerere spre Curtea Suprema, solicitand aplicarea acestei masuri preventive pe numele parlamentarului. Un anunt in acest sens a fost facut din directia DNA-ului in cursul zilei de joi. Ramane de vazut daca magistratii Inaltei Curti vor admite sau nu propunerea procurorilor sau vor dispune o alta masura.

Gurzau, actualmente sef al filialei PMP clujene si nimeni altul decat finul fostei sefe a Partidului Miscarea Populara, a intrat in vizorul procurorilor in dosarul Caarpatica Asig, fiind acuzat de trafic de influenta. Votul in privinta cererilor DNA formulate in cazul sau s-a dat in urma cu doar doua zile, adica pe 4 octombrie, parlamentarul prezentandu-se apoi, in cursul zilei trecute, la sediul procurorilor.

sursa foto: Facebook/Adrian Gurzau

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger