AcasăNewsDe 54 de ani locuiesc intr-o pestera

De 54 de ani locuiesc intr-o pestera

Un cuplu din China traieste de 54 de ani intr-o pestera si refuza categoric sa se mute de acolo. In cele cinci decenii petrecute aici, cei doi au reusit sa tranforme pestera astfel incat sa semene cat mai mult cu o casa adevarata.

Lianfg Zifu, in varsta de 81 de ani si Li Suying, de 77 de ani, au renuntat la o viata normala pentru una cu totul speciala. Cei doi au decis, in urma cu 50 de ani, sa se mute intr-o pestera, unde, pas cu pas, au reusit sa isi amenajeze o bucatarie, trei dormitoare, o bucatarie si o sufragerie. Cuplul si-a crescut cei patru copii tot in pestera si sunt convinsi sa ramana aici pana la moarte. Cei doi au ales aceasta cale pentru ca nu isi permiteau o casa. Liang a descoperit pestera la trei ani dupa ce s-a casatorit, si impreuna cu sotia acestuia au decis sa se mute aici. Initial, alaturi de ei mai locuiau trei familii. De-a lungul timpului, autoritatile au incercat sa ii convinga sa plece de acolo, dar nu au reusit. Mai mult, le-au oferit si o casa unde sa stea, dar cei doi batrani s-au adaptat atat de bine incat nu vor sa mai traiasca intr-o casa.

author avatar
Catalin Dumitrescu
351 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger