AcasăNewsAccident de tren in Spania: 4 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Accident de tren in Spania: 4 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Echipajele medicale si ale pompierilor spanioli au intervenit in numar mare la locul unui accident feroviar soldat cu un numar mare de raniti. Afectate au fost zeci de persoane aflate intr-un tren de calatori.

Din motive ce urmeaza sa fie elucidate de catre anchetatorii locali, primul vagon al unei garnituri ce plecase din gara din Vigo, a sarit cu totul de pe sine, un altul deraind doar partial. Totul s-a intamplat vineri in jurul pranzului, in zona unui pod din localitatea Porinno, situata in apropierea frontierei cu Portugalia. de altfel, potrivit El Pais, trenul ar fi avut drept destinatie orasul portughez Porto.

La locul accidentului au ajuns cat au putut de repede salvatorii, care au preluat, rand pe rand, persoanele ranite. Echipajele au intervenit in ajutorul a peste 50 de persoane, ranite fie in urma rasturnarii vagonului, fie ca urmare a fortei impactului. Din pacate, presa locala anunta ca patru oameni au pierit. Printre ei se pare ca ar fi si conducatorul trenului.

Tot presa locala vehiculeaza un numar de 65 de persoane in randul pasagerilor si al personalului trenului implicat in accidentul produs in nord-vestul Spaniei.

[youtube]L_fanYCcaOo[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger