AcasăSPORTAvem stadioane, n-avem gazoane

Avem stadioane, n-avem gazoane

S-au dat peste 200 de milioane de euro pe Arena Nationala si nimeni n-a miscat un deget sa verifice pe ce s-au aruncat banii astia. Avem un stadion de vreo patru stele si jumatate, dar cu gazon de Liga 2. Si daca pe la Federatie nu se sesizeaza nimeni, lasa ca o face UEFA, care nu are jena. Forul suprem din fotbalul european a cerut Romaniei sa schimbe „de urgenta” terenul de joc de pe cel mai mare stadion al tarii, altfel…

Altfel e groasa rau, ca inspectia UEFA nu s-a oprit doar la Arena Nationala. Nuu, baietii de la Nyon au mers si la Giurgiu, iar acolo n-au stat deloc la discutii: stadionul se inchide pana cand… „Stim, stim, gazon nou, giugiuc”, au raspuns prompt oficialii campioanei Astra. Si uite-asa a aterizat gruparea din Giurgiu la Bucuresti, tot pe fostul „23 August”, unde, desi prost, terenul nu-i chiar ca pe „Marin Anastasovici”.

Nu mai departe de acum o saptamana FRF s-a facut de bafta ducand echipa nationala sa joace pe tapsanul de la Cluj. Iar debutul lui Daum a insemnat un 1-1 cu Muntenegru pe un teren presarat din loc in loc cu iarba verde aruncata din saci de „specialistii” lui Dincu.

author avatar
National
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger