AcasăOldBAC 2016, sesiunea de toamna: Primele note, afisate. Cand se pot depune...

BAC 2016, sesiunea de toamna: Primele note, afisate. Cand se pot depune contestatii

Absolventii de liceu care nu au scapat la inceputul verii de emotiile „examenului maturitatii” au – in cazul in care au si pus mana pe carte, macar in ultimele luni – sanse sa treaca de aceasta data de probele Bacalaureatului, la sesiunea de toamna a examenului.

In acest sens, sunt cu atat mai nerabdatori sa vada listele cu rezultatele BAC-ului de toamna din 2016, care sunt afisate, pana la ora 16, atat la avizierele centrelor de examinare din Capitala si din restul tarii, cat si pe site-ul Ministerului Educatiei, la sectiunea special destinata examenului de Bacalaureat, bacalaureat.edu.ro.

Aceste note sunt cele de dinaintea contestatiilor. Pentru ca, asa cum s-a intamplat si anii trecuti, candidatii care sunt nemultumiti de notele obtinute, pot formula contestatii. Acestea pot fi depuse tot luniin intervalul orar 16-20. In urmatoarele zile vor fi recorectate lucrarile candidatilor care au formulat astfel de cereri, pentru ca pe 1 septembrie sa fie afisate rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamna.

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger