AcasăSPORTCum l-au omorat arabii si pe Wesley

Cum l-au omorat arabii si pe Wesley

O veste incredibila a pus pe jar, ieri, intreaga presa. Un site din zona araba s-a grabit sa anunte decesul brazilianului Wesley Lopes, unul dintre cei mai valorosi straini care au trecut vreodata prin Liga 1!

Lacrimi amare si regrete intense, mai ales prin zona Moldovei, noroc ca intreaga poveste s-a dovedit a fi un mare fas. Wesley n-a murit, nici vorba de vreun infarct pe teren, caci de aproape un an este „pensionar”. Sta la plaja cu familia si isi administreaza afacerile din Brazilia, printre care o fundatie care si-a propus sa descopere talente in fotbalul juvenil.

„Am auzit ca m-a omorat cineva, ce gluma! Eu sunt mai bine si mai sanatos ca oricand. Chiar acum ma aflu la plaja cu sotia si cu baiatul meu si ne simtim bine. Nu stiu de unde a iesit aceasta stire proasta. Cred ca cineva a vrut sa faca o gluma. Linistiti-va! Wesley mai are mult de trait. Am primit foarte multe telefoane din Romania, dar sunt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an”, a reactionat Wesley. Si fostul sau impresar, Lucian Marinescu, a confirmat ca sud-americanul e mai plin de viata ca oricand: „Am vorbit cu el, este bine, sanatos, facea plaja in Brazilia. Wesley nu mai e legitimat la niciun club, a renuntat la fotbal si in momentul de fata se ocupa de fundatia pe care a infiintat-o recent”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger