AcasăNewsTineri injunghiati intr-un tren austriac

Tineri injunghiati intr-un tren austriac

Doi baieti cu varste sub 20 de ani au cazut victime furiei unui individ de circa 60 de ani. Incidentul care i-a trimis pe cei doi pasageri direct pe un pat de spital a avut loc la primele ore ale zilei.

Agresiunea a avut loc intr-un tren austriac de calatori in care urcasera cei doi tineri – unul in varsta de 19 si celalalt de 17 ani.

Din pacate, din cate anunta presa locala, baietii s-au ales cu rani destul de serioase, unul in zona abdomenului, altul la gat, dupa ce s-au aflat in calea armei albe folosite de individul suparat. Drept urmare, au avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta, fiind transportati la spital.

Garnitura avea drept destinatie orasul Bregenz, insa a facut o oprire brusca, odata ce martorii la scenele de groaza au cerut ajutorul oamenilor legii. Conform ndtv.com, suspectul ar avea probleme psihice. A fost prins de reprezentantii legii.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger