AcasăPoliticaPonta vrea ca PSD sa ajunga sa guverneze cu partidul lui Tariceanu

Ponta vrea ca PSD sa ajunga sa guverneze cu partidul lui Tariceanu

Fostul sef al Guvernului ar vrea sa vada ca proiectul USL merge mai departe. Astfel ca ii pare oportuna o formula de guvernare PSD+ALDE (si nici urma de PNL).

Concret, Ponta nu face un secret din faptul ca impartaseste aceeasi opinie cu actualul lider social-democrat Liviu Dragnea in privinta unei majoritati rezultate de pe urma alierii PSD si a ALDE, partidul condus de Tariceanu si Daniel Constantin, in vederea unei viitoare guvernari. „Salut si sustin anuntul facut ieri de Presedintele Liviu Dragnea privind decizia PSD de a face majoritate si de a guverna impreuna cu ALDE (si nu cu PNL) dupa alegeri!”, a transmis fostul sef al PSD-ului, pe Facebook.

La nivel de perceptie publica in privinta unei eventuale echipe PSD-ALDE, Ponta se declara convins ca un astfel de deziderat politic se va bucura de succes in randul votantilor. <<Sunt sigur ca romanii vor sustine prin votul din Decembrie PSD-ALDE, care sa continue programul USL din 2012 si sa aiba o guvernare cel putin la fel de buna ca Guvernarea „Ponta”>>, a conchis fostul sef de la Palatul Victoria.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger