AcasăUtileHoroscopHoroscop – 18 iulie 2016 – O zi numai buna sa va...

Horoscop – 18 iulie 2016 – O zi numai buna sa va faceti planuri de viitor

BERBEC

Se pare ca in ultima perioada ati cam avut probleme financiare, dar stati linistit ca se vor rezolva cat de curand. S-ar putea sa primiti o propunere de colaborare pe termen lung din partea unui prieten. Acordati mai multa atentie familiei.

 

 

TAUR

O zi numai buna sa va faceti planuri de viitor. Puteti pune in practica niste idei mai vechi, puteti demara o afacere de succes. Spre seara, s-ar putea sa primiti vesti bune din partea unor prieteni. Tineti cont de intuitie.

 

 

GEMENI

Azi aveti parte de un volum de munca mult mai mare ca de obicei. Debordati de energie si veti reusi sa faceti fata cu brio la tot ce aveati planificat. Ar trebui sa mai lasati orgoliile la o parte, ca veti avea numai de pierdut.

 

 

RAC

Sunteti intr-o forma foarte buna, radiati de energie si optimism. Prietenii va admira pentru felul dumneavoastra de a fi. Va faceti planuri de vacanta, dar nu uitati sa tineti cont si de parerea partenerului de viata.

 

 

LEU

Puneti la punct o strategie de a incepe un proiect. Pentru munca depusa puteti obtine castiguri importante cat de curand. Daca aveti de semnat vreun act important, nu va pripiti sa luati o hotarare imediata.

 

 

FECIOARA

Astazi, apar tot felul de evenimente neprevazute si o sa aveti mai multe drumuri de facut. Ar fi cazul sa va inarmati-va cu mai multa rabdare ca de obicei. Va asumati noi responsabilitati. Se pare ca va trebui sa faceti anumite plati urgente.

 

BALANTA

Aveti probleme de comunicare in relatia cu partenerul de viata. Incercati sa va faceti inteles si fiti mai apropiat de acesta si de nevoile lui. Evitati pe cat posibil discutiile in contradictoriu. Nu neglijati odihna.

 

 

SCORPION

Astazi aveti noroc in tot ceea ce v-ati decis sa faceti. Unul dintre colegii cu care colaborati foarte bine va propune o afacere pe termen lung. Ar trebui sa tineti cont ca datorita acestei tranzactii va veti imbunatati situatia financiara.

 

 

SAGETATOR

Incepeti sa culegeti roadele de pe munca depusa in ultimul timp. Se pare ca veti incasa bani frumosi, dar mare grija sa nu ii cheltuiti pe tot felul de obiecte care nu sunt necesare. Tineti cont si de sfaturile partenerului de viata.

 

CAPRICORN

Puneti la punct pasii unui viitor business, care va va imbunatati radical situatia financiara. Ar trebui sa fiti mai responsabil si sa va ocupati mai mult de familie. Spre seara, s-ar putea sa primiti musafiri veniti de departe.

 

 

VARSATOR

Puneti la punct pasii unui viitor business, care va va imbunatati radical situatia financiara. Ar trebui sa fiti mai responsabil si sa va ocupati mai mult de familie. Spre seara, s-ar putea sa primiti musafiri veniti de departe.

 

 

PESTI

Toate va merg din plin. Aveti un tonus fizic foarte bun. Aveti norocul sa va gasiti un serviciu mult mai bine platit sau poate sa fiti promovat. Veti avea mai multe responsabilitati, dar o sa fiti rasplatit pe masura.

author avatar
National
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger