AcasăNewsUn fost sef serviciu DCCO ajunge in instanta

Un fost sef serviciu DCCO ajunge in instanta

Constantin Bolbosanu s-a dovedit a fi parolist, procurorii afirmand ca afaceristii protejati de el nu erau “deranjati” de nimeni

Aflat de cateva luni in arest preventiv, chestorul Bolbosanu va ajunge, mai nou, in instanta. Totul dupa ce procurorii anticoruptie in vizorul carora a intrat au decis sa il trimita in judecata, in dosarul in care e acuzat de doua fapte de luare de mita.

In cazul lui Constantin Bolbosanu, procurorii noteaza, printre altele, faptul ca in urma cu 9 ani, pe cand se afla la conducerea unei structuri din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate din cadrul Inspectoratul General al Politiei Romane, „a primit printr-un intermediar, de la un om de afaceri, cu titlu de mita, suma de 80.000 lei, pentru a-i asigura acestuia din urma protectie din partea organelor de cercetare penala, dar si pentru a se dispune solutii favorabile in dosarele penale in care era cercetat. Cu o parte din aceasta suma de bani, persoana intermediara a achitat mai multe lucrari de constructii la un imobil ce apartinea inculpatului”.

Dosarul va fi judecat de catre magistratii Tribunalului Bucuresti, mai reiese din comunicatul DNA. Intre timp va reamintim ca Bolbosanu a fost retinut toamna trecuta, ajungand in arest preventiv in aprilie acest an.

Cititi si: „Fratia chestorilor”, rupta pe genunchi de DNA!

foto: captura Antena 1

538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger