AcasăNewsHillary Clinton, audiata peste trei ore de FBI

Hillary Clinton, audiata peste trei ore de FBI

Fosta Prima Doamna este acuzata ca a violat regulile de securitate in perioada cand era secretar de Stat

Scandalul miilor de email-uri gazduite in mesageria privata a fostului secretar de Stat si actual candidat la Casa Alba pare sa nu se mai termine.

Fosta Prima Doamna este acuzata ca a violat regulile de securitate in perioada cand era secretar de Stat

O noua formalitate sau o noua tentativa de a constata un delict? Timp de mai bine de trei ore, FBI a audiat-o, sambata, pe candidata democrata, in cadrul anchetei cu privire la utilizarea de catre fosta Prima Doamna a mesageriei sale private, in timp ce ocupa functia de secretar de Stat. ”Hillary Clinton a dat o marturie voluntara cu privire la folosirea email-urilor in perioada in care ocupa functia de secretar de Stat”, a informat purtatorul  ei de cuvant, Nick Merrill. ”Din respect pentru derularea anchetei, ea nu va face niciun comentariu in legatura cu aceste audieri”, a adaugat Merrill, noteaza AFP. Scandalul cu privire la corespondenta electronica a lui Hillary Clinton a debutat in martie anul trecut, pe fondul cyberatacurilor continue asupra unor institutii americane. Hillary, care a condus departamentul de Stat in perioada 2009-2013, a regretat ca a utilizat mesageria sa privata, gazduita de un server neprotejat, in scopuri profesionale, insa a negat ca a trimis informatii clasificate. Insa, cel putin doua mesaje primite de Hillary Clinton in mesageria privata erau clasate ”top secret” iar peste 1.300 erau clasate ”secret”, opizitia acuzand-o de violarea regulilor securitatii nationale.

Trump o ataca cu Steaua lui David

Donald Trump a provocat, sambata, reactii de indignare, dupa ce a publicat pe Tweeter un montaj foto in care o acuza pe rivala sa democrata ca este ”cel mai corupt candidat din toate timpurile”, aceste cuvinte fiind scrise pe o Stea a lui David, langa care apare Hillary Clinton, totul de fondul unui morman de bancnote de 100 de dolari. Tweet-ul a fost rapid suprimat si inlocuit cu o imagine similara, dar sloganul impotriva lui Hillary Clinton aparea incadrat intr-un cerc rosu.

author avatar
Tudor Borcea
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger