AcasăNewsGheorghe Nichita bate la usa generalului Oprea

Gheorghe Nichita bate la usa generalului Oprea

Primariul Iasiului, Gheorghe Nichita, face ochi dulci UNPR-ului, sustin surse din USL.

Gheorghe Nichita a ajuns la o rascruce politica

Nichita vrea sa se repozitioneze politic dupa ce ultimele sondaje de opinie il indica drept favorit al iesenilor pe doctorul Tudor Ciuhodaru. Convins ca, intr-o astfel de situatie, PSD il poate lasa din brate (mai ales ca liderul Victor Ponta nici nu jutreste vreo mare simpatie pentru colegul sau moldovean), Nichita ar fi initiat negocieri cu UNPR-ul lui Gabriel Oprea. Unde nu este privit cu ostilitate, dar nici nu se poate astepta la prea mari favoruri, daca sondajele finale vor confirma caderea sa in sondaje. Deocamdata, totul se discuta la nivel subteran, Nichita evitand si el o pozitionare clara pana nu va vedea listele convenite intre Victor Ponta si Crin Antonescu. Care nu vor mai intarzia mult operatiunea.

 

 

author avatar
Simona Badulescu
445 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu mai este nici o noutate, ca la usa UNPR bat din ce in ce mai multe personalitati din mediul politic si numai.

  2. E coada mare la UNPR la Iasi. Nechita trebuie sa se bata cu Simirad daca are de gand sa mearga pe mana unpr-istilor.

  3. A studiat atent evolutia UNPR in randul partidelor politice, si a ajuns domnul Nichita la concluzia ca singurul partid cu care poate castiga alegerile este UNPR.

  4. Asta o sa se intample in toata tara, multi vor trece la UNPR, sunt neintelegeri in provincie intre cei care formeaza USL. Degeaba liderii se inteleg, in provincie sunt la cutite.

  5. Avea dreptate Cristian Diaconescu atunci cand spunea ca UNPR va ajunge la un procent de 10% in 2012. Acum are peste 200 de mii de membrii si sunt in crestere

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger