AcasăMONDENGeanina Varga face topless doar la tiraje mari

Geanina Varga face topless doar la tiraje mari

Inainte de a pleca la Saint Tropez, destinatia unde s-a obisnuit sa isi petreaca, de cativa ani concediul vara, Geanina Varga a dat o raita prin magazinele din Capitala pentru a-si achizitiona costume de baie.

Echipata corespunzator, Geanina Varga se bronzeaza pe iaht

Prezentatoarea stirilor sportive si-a facut o adevarata provizie de bikini pentru sejurul programat pe litoralul francez, unde se distreaza de cateva zile cu iubitul ei, Oliver Arghirescu, si cu gasca lor de prieteni.  Bruneta si-a uimit prietenele in momentul in care a iesit la plaja si a etalat costume de baie minuscule, piese de care nu s-a debarasat nicio secunda. Vedeta Antenei 1 nu a renuntat in ruptul capului la sutien, iar explicatia pe care a dat-o apropiatilor a starnit zambete. „Mi-e rusine sa fac topless la plaja. Nu am facut niciodata“, a spus ea. Marturisirea a fost de-a dreptul amuzanta in conditiile in care Geanina a fost protagonista unui pictorial incendiar in revista Playboy. In 2008, bruneta a renuntat la inhibitii si si-a etalat trupul gol in fata obiectivului de la aparatul foto fara sa aiba vreo problema. Brusc insa, bruneta a devenit rusinoasa si nu vrea sa isi expuna nurii in public. Probabil si jobul de stirista ii impune restrictii in acest sens. In aceste conditii, vedeta Antenei 1 etaleaza pe Coasta de Azur cele 6 costume de baie pe care le-a indesat in bagaje inainte de plecare.

Ea cu iubitul, copilul cu bunica

Bruneta s-a simtit bine in costumul Evei, in 2008, cand a pozat in Playboy

Geanina Varga a ales sa isi petreaca o parte din vacanta departe de fiul ei, Patrick, rezultat in urma relatiei cu afaceristul Irinel Varga. Ca sa se poata distra in voie cu gasca la Saint Tropez, vedeta Antenei 1 si-a lasat baiatul in grija mamei sale.

In timp ce vedeta a optat pentru Franta, fiul ei si bunica lui au ales ca destinatie Antalya-Turcia, unde Geanina le-a promis ca ii va vizita.

 

 

author avatar
Andreea Romaniuc-Archip
3.017 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger