AcasăNewsAzi are loc o noua extragere lunara la Loteria Bonurilor, cea pentru...

Azi are loc o noua extragere lunara la Loteria Bonurilor, cea pentru aprilie

Termenul-limita de predare a bonurilor este 13 mai 2015

N-ati aruncat bonurile fiscale primite in magazine, cu candul ca puteti castiga potul la Loteria Bornurilor fiscale? Peste doar cateva ore puteti afla valoarea bonurilor castigatoare!

In cazul in care obisnuiti sa pastrati bonurile fiscale pe care le primiti in cazul cumparaturilor pe care le faceti fie la chioscul din cartier, fie la supermarket-uri ori in marile magazine, la sfarsit de saptamana, pentru a participa la Loterie, si va intrebati cand anume are loc urmatoarea tragere lunara, va spunem ca in aceasta dupa-amiaza puteti afla daca sunteti sau nu norocosii castigatori ai extargerii corespunzatoare lunii aprilie.

La aceasta etapa – la care fondul de premiere este tot de un milion de lei, ca si pana acum, suma din care se vor acorda maximum 100 de premii – pot participa bonurile fiscale emise in intervalul 1-30 aprilie.

In aceasta seara, de la 19.30 incepand, vor avea loc procedurile in urma carora vor fi extrase bilele ce indica atat valoarea, cat si ziua emiterii bonurilor castigatoare.

In cazul in care, dupa aceasta etapa, se va constata ca sunt mai mult de 100 de cereri de revendicare a premiului, se va trece si la o a doua procedura, in urma careia sa se limiteze numarul acestora la 100.

author avatar
Cristina Stefan
69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger