AcasăRecomandariCSM Bucuresti, campioana Europei la handbal!

CSM Bucuresti, campioana Europei la handbal!

CSM Bucuresti nu doar ca a castigat Liga Campionilor pe terenul unguroaicelor de la Gyor, dar au triumfat (scor 25-25  – 4-1 dupa loviturile de 7 metri) si in pofida sortilor si mai ales a arbitrajului, care a facut tot posibilul pentru a impinge Gyor spre castigarea trofeului.

Un meci incredibil, cu o incarcatura cum rar am avut parte in istoria sportului romanesc. Sambata s-au implinit 30 de ani de la triumful Stelei la Sevilla, iar la nici 24 de ore de la aceasta aniversare a aparut CSM cu o noua uriasa borna ce va ramane intiparite in anale. Clubul finantat de Primaria Capitalei a luat Liga Campionilor (primul trofeu din istorie) in fieful maghiarelor.

Cu 12.000 de unguri in tribune (si 600 de romani inimosi), fetele lui Kim Rasmussen au tinut piept adversarelor care porneau cu prima sansa (mai ales dupa eliminarea lui Buducnost, campioana en-titre).Eroul CSM-ului s-a numit Mayssa Pessoa, portar care la loviturile de la 7 metri a parat doua lovituri executate de handbalistele Gyorului (Loke si Gorbicz, cele mai bune jucatoare din lotul Gyorului, echivalentul lui Messi si Neymar la FC Barcelona!). Da, Pessoa a fost Duckadam al CSM-ului si merita sa fie pomenita, respectata, apreciata, medaliata, rasplatita si iubita pentru tot ce a facut duminica seara.

CSM BUCURESTI: Grubisic – Martín 3, L. Jörgensen, Bradeanu, Torstensson 3, Manea 3,Fisker. Csere: Pessoa (kapus), Gulldén 14 (8), Rodrigues 1, Varzaru 1, Curea. Antrenor:Kim Rasmussen

GYŐRI ETO: Grimsbö – Orbán Adrienn, Sulland 3 (3), Groot 4, Löke 8, Amorim 5, Kovacsics 2. Csere: Kiss É. (kapus), Broch 1, Alstad, Knedlíková 1, Görbicz 1 (1). Antrenor: Ambros Martín

author avatar
Laurentiu Teodorescu
415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger