AcasăPoliticaPredoiu si Vanghelie si-au depus candidaturile pentru primarie in aceasta dupa-amiaza

Predoiu si Vanghelie si-au depus candidaturile pentru primarie in aceasta dupa-amiaza

La distanta de doar cateva zeci de minute, ce-i drept in birouri electorale diferite, cei doi politicieni si-au inscris, oficial, intentiile de a intra in cursa electorala din vara.

Primul care si-a anuntat planurile pentru cursa electorala care urmeaza sa inceapa in scurta vreme a fost Catalin Predoiu. Cu gandul de a transforma Capitala intr-un ‘oras al visurilor noastre’, liberalul a pus accent pe faptul ca are alaturi o echipa.

Va reamintim ca fostul ministru al Justitiei – a patra propunere a PNL-ului pentru aceasta postura – aspira la fotoliul de primar general al Capitalei, cursa in care intra, dupa cum a anuntat inca deunazi, in tandem cu Ciprian Ciucu, recent inscris in formatiunea liberala – si-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal, avand alaturi mai multe nume cunoscute din randul partidului al carei organizatii de Bucuresti o conduce momentan.

Ulterior, de la Biroul Electoral a iesit si Marian Vanghelie. Nu singur, ci alaturi de colegii sai de partid, printre ei si cei sase aspiranti la functiile de primar- al Bucurestilor si de sector, la scrutinul din 5 iunie, dar si de persoane ce pareau a fi simpli simpatizanti. „Am curajul sa ma bat in continuare cu sistemul (…) si sa le spun ca ei nu mai reprezinta nici oamenii, nici stanga”, a sustinut Vanghelie, inainte sa paraseasca Biroul Electoral al sectorului 5. Pe scurt fie spus, Vanghelie – actualmente lider la Partidului Dreptatii Sociale -a parut convins ca va iesi primar ‘cu un scor foarte bun’.

Va reamintim ca azi e ultima zi in care se mai pot inscrie aceste candidaturi pentru alegerile locale din 5 unie, ca urmare se poate spune despre cei doi politicieni ca au facut acest pas pe ultima suta de metri.

74 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger