AcasăSPORTCSM Bucuresti bate in Rusia si se califica in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti bate in Rusia si se califica in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti are obiectiv castigarea Ligii Campionilor

Meci extraordinar facut de CSM Bucuresti la Don, in Rusia. Formatia finantata din banii Primariei Capitalei s-a impus pe terenul lui Rostov, 29-28, una dintre marile surprize ale weekend-ului.

CSM Bucuresti are obiectiv castigarea Ligii Campionilor

Cu 7 goluri marcate, Ana Paula Rodrigues a fost cea mai buna jucatoare de pe teren, decisiva in victoria care a calificat CSM-ul la turneul Final Four al Ligii Campionilor. Handbalistele antrenate de Kim Rasmussen au inceput in forta meciul din Rusia si conduceau cu o diferenta de patru goluri (7-3) dupa numai 10 minute de joc, moment in care tehnicianul lui Rostov, danezul Ian Leslie, a solicitat time-out. Degeaba, jocul campioanei Rusiei nu s-a imbunatatit si, la pauza, CSM Bucuresti avea un avantaj de cinci goluri (16-11). In repriza secunda, tot campioana Romaniei s-a aflat la conducerea jocului si a mentinut o diferenta constanta de sapte goluri pana in ultimul sfert de ora. Rostov a dat semne de revenire pe final, insa a fost prea tarziu pentru a intoarce rezultatul in favoarea sa, astfel ca CSM Bucuresti s-a impus cu 29-28 si a obtinut biletele pentru turneul Final Four de la Budapesta (7-8 mai).

In noul format al Ligii Campionilor, acesta este primul Final Four la care va participa o echipa din Romania. Ultima formatie din tara noastra care a ajuns intre cele mai bune patru echipe ale Europei a fost Oltchim Ramnicu Valcea, in urma cu 3 ani, cand trupa antrenata de danezul Jakob Vestergaard a fost eliminata de formatia maghiara ETO Gyor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger