AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisPentru doamna Elena Udrea, cu simpatie

Pentru doamna Elena Udrea, cu simpatie

Daca in turul doi al alegerilor prezidentiale ar fi ajuns, prin absurdul cel mai absurd, Elena Udrea si Monica Macovei, as fi ales-o pe Elena Udrea. As fi ales feminitatea. Cu tot ce implica. Slabiciunile, lacomia si ostentatia generate de incultura.

Udrea mi-a fost mereu simpatica. E o femeie care a stiut atat de mult ce vrea, incat s-a crezut mai mult decat este. Doamna Udrea, daca sunteti frumusica (pana la frumoasa ar mai fi niste etape), nu inseamna ca sunteti si doamna, chiar daca eu v-am apelat asa! Daca ati fost vitezomana in cariera, nu inseamna ca ati gasit drumul potrivit si ati rulat cum trebuie. Daca vorbiti cu tupeu si o sinceritate dezarmanta despre averile promiscue ale unor milionari care erau inalti, dar simpli, insist, simpli angajati la Stat, nu inseamna ca dumneavoastra v-ati imbogatit pe cai licite.

Cu toate astea, va consider o persoana agreabila. In comparatie cu Alina Gorghiu, Gabriela Vranceanu-Firea, Corina Cretu. Am apreciat, de asemenea, atitudinea dumneavoastra cand ati sarit in apararea primaritei Lia Olguta Vasilescu. Stiti sa fiti si umana. Cam apucatoare, dar umana. Dorinta de parvenire e un pacat acceptabil.

Va dau, totusi, un sfat. E mai mult o opinie, ca oricum nu va intereseaza. Nu-mi imaginez ca postacii dumneavoastra, sau ce a mai ramas din ei, va vor semnala acest text. Ati cucerit Facebook-ul, doar n-o sa va mai incurcati cu un articol de ziar! Risc, insa, si ma bag in seama, asa aiurea. Doamna Udrea, nu va mai etalati in fata cameramanilor in pantofi de o cromatica ravasitoare si cu tocuri care iau liftul! Ca si ascensiunea politica, primavara v-a prins intr-o viteza pe care, din cauza pregatirii, n-o puteti gestiona. N-ati fost nici balerina, nici voleibalista, nu aveti picioare lungi, va trage si derierul in jos, nici varsta nu va mai avantajeaza. Sunteti o femeie bine, inca buna, cum zic golanii, dar cei 40 si ceva de ani nu se fac 20 daca va suiti pe tocuri de 10.

author avatar
Razvan Ioan Boanchis Publicist-comentator
Publicist-comentator la "Național" din 1997. Ziarist original și de contra-opinie. Autor a zece cărți. I s-au decernat numeroase premii jurnalistice și literare. Îl citesc cu plăcere chiar și cei care nu îi împărtășesc părerile. Uneori, nici el nu e de acord cu el.
1.110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger