AcasăNewsRazvan Murgeanu, la DNA

Razvan Murgeanu, la DNA

Pentru fostul viceprimar al Capitalei, prima zi a lunii aprilie a inceput cu o oprire la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie.

UPDATE 10.44 – Fostul numar doi din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti a iesit de la discutiile cu anchetatorii anticoruptie. „N-am voie sa vorbesc”, a precizat Murgeanu, insistand ca nu poate da declaratii despre motivul pentru care procurorii l-au chemat la DNA.

Intrat in vizorul procurorilor DNA, care il acuza de mai multe fapte de coruptie, Murgeanu a ajuns la cladirea din Stirbei Voda, pentru a fi audiat de procurori, in jurul orei 9.30. Fostul consilier prezidential – cercetat in prezent sub control judiciar- nu a venit singur, ci insotit de avocatul sau.

Procurorii anticoruptie il acuza pe Razvan Murgeanu, actualmente om de afaceri, de trafic de influenta, dare de mita si instigare spalarea banilor, intr-un dosar in care mai sunt cercetate si alte persoane. Va reamintim ca fostul viceprimar a si fost retinut in acest dosar, la mijlocul lunii martie.

author avatar
Cristina Stefan
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger