AcasăNewsMai multe curse Tarom Bucuresti-Bruxelles, anulate sau redirectionate, pana pe 30 martie,...

Mai multe curse Tarom Bucuresti-Bruxelles, anulate sau redirectionate, pana pe 30 martie, inclusiv

Avand in vedere un aspect esential, si anume faptul ca aeroportul Zaventem se mentine inchis, urmare a atacurilor sangeroase de martea trecuta, reprezentantii companiei Tarom au luat cateva decizii pe care, in cazul in care aveati in plan sa ajungeti la Bruxelles la inceputul acestei saptamani e bine sa le aflati din timp.

Mai clar fie spus, operatorul aerian a decis anularea mai multor zboruri din Bucuresti catre si dinspre capitala belgiana, curse care ar fi trebuit sa aterizeze sau sa decoleze de la Bruxelles, dar si o serie de modificari in cazul altora.

Mai precis, din comunicatul dat publicitatii luni de catre reprezentantii companiei se mentioneaza urmatorul program de zbor, valabil pentru primele trei zile ale saptamanii: „- Luni 28 martie 2016 : zborul RO373– Bucuresti – Bruxelles este anulat, iar pasagerii au fost reprogramati pentru zborul  RO371 Bucuresti – Amsterdam din data de 29.03.2016, cu decolare de pe Otopeni la ora 07.20 –Marti 29 martie 2016: -zborul RO371/2 Bucuresti –Bruxelles – Bucuresti va opera cu ruta si orar  modificat , Bucuresti-Amsterdam-Bucuresti, cu urmatorul  orar de zbor: RO 371: Bucuresti 06.20 – Amsterdam  08.15 RO 372: Amsterdam 09.20 –  Bucuresti13.05 –Miercuri 30 martie 2016: – Zborul RO373/4 Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti  este anulat iar pasagerii vor fi reprogramati pe zborul RO363/4 cu destinatia Amsterdam, din aceeasi zi, cu urmatorul program de zbor: RO 363: Bucuresti 16.30 – Amsterdam 18.30 RO 364: Amsterdam19.15 – Bucuresti 23.00 (toate orele sunt exprimate in ore locale)”.

Totodata, dupa cum s-a intamplat si in zilele precedente, urmare a situatiei neprevazute cauzate de atacurile sangeroase produse in dimineata zilei de 22 martie, mai exact de cele doua explozii care au avut loc pe zapentem si care s-au soldat cu zeci de morti si sute de raniti, compania a anuntat ca pasagerii zborurilor mentionate anterior  „vor putea, de asemenea,  solicita reprogramarea  pentru alte zile sau destinatii operate de TAROM, fara costuri suplimentare”.

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger