AcasăSPORTHalep cucereste America

Halep cucereste America

Halep multumeste publicului care a sustinut-o in meciul cu Makarova

Orice s-ar spune, devine tot mai limpede ca Simonei Halep ii prieste America. Dupa un excelent sezon in 2015, romanca pare decisa sa repete rezultatele si anul acesta.

Halep multumeste publicului care a sustinut-o in meciul cu Makarova

La Indian Wells, Simona a pornit ca din tun, bifand sferturile de finala dupa doua victorii categorice. Ultima a fost obtinuta in fata rusoaicei Ekaterina Makarova (6-2, 6-4), una dintre cele mai experimentate si incomode jucatoare din circuit. Favorita numarul 5, Halep a avut nevoie de numai 65 minute pentru a se impune in meciul cu Makarova (locul 32 WTA), iar la finalul intalnirii a intrat in posesia unui cec in valoare de 67.590 dolari.
In turul urmator, romanca o va avea ca adversara pe cehoaica Barbora Strycova, invingatoare cu 3-6, 6-1, 6-2 in partida cu japoneza Kurumi Nara.

Serena Williams, victorie la pas

In  „optimi” ajunge si Serena Williams, care n-a stat prea mult la discutii cu kazaha Iulia Putinteva. A fost 7-6, 6-0, un meci memorabil doar in primul set, prin prisma celor sase game-uri reusite de asiatica. Serena va juca in faza urmatoare impotriva Katerinei Bondarenko, din Ucraina.
Merge mai departe la Indian Wells si cehoaica Petra Kvitova, numarul 8 pe lista capilor de serie, dupa o victorie chinuita cu suedeza Johanna Larsson (6-3, 4-6, 7-5).

Dupa Mergea, infrangeri si pentru Tecau si Niculescu

Monica Niculescu nu a avut nicio sansa in confruntarea cu poloneza Agnieszka Radwanska (cap de serie numarul 3), pierzand in doua seturi, 6-2, 6-1. Niculescu (28 ani, 34 WTA) a avut un procentaj extrem de mic la punctele din primul serviciu, doar 39%.
Desi principali favoriti ai turneului de la Indian Wells, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au ratat calificarea in „16-imi”, fiind invinsi de catre dublul polonez Lukasz Kubot/ Marcin Matkowski (6-7, 6-3, 6-10). Pe durata partidei, perechea Tecau/ Rojer si-a pierdut de doua ori serviciul, a inregistrat 6 asi si 7 duble greseli, iar procentajul mingilor castigate cu primul serviciu a fost de 76%.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger