AcasăOldSenatoarea Doina Tudor, din nou in fata procurorilor

Senatoarea Doina Tudor, din nou in fata procurorilor

(foto: senat.ro)

UPDATE 15.08 – Senatoarea a fost retinuta. Doina Tudor a parasit sediul DNA in urma cu mai putin de cinci minute, urcand, insotita de oameni ai legii, intr-o masina cu girofar.

Pasul urmator va fi ca, inainte ce ordonanta de retinere emisa pe numele sau sa expire, liberala sa fie prezentata magistratilor, judecatorii fiind cei care vor decide daca se impune sau nu masura arestarii sale preventive, pentru care au cerut – si primit de la Senat, deunazi – aviz.

––––

Doina Tudor a ajuns in urma cu doar cateva minute la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, raspunzand chemarii anchetatorilor.

(foto: senat.ro)

La o zi de cand alesii neamului din cadrul Camerei Superioare a Parlamentului avizau, prin vot, ambele cereri ale procurorilor anticoruptie formulate pe numele liberalei, respectiv cele privind incuviintarea retinerii si a arestarii preventive, parlamentarul s-a prezentat la sediul central al DNA.

Senatoarea PNL a dat de inteles ca a venit pregatita pentru orice decizie a procurorilor in privinta sa, avand geanta – despre care anunta inca de ieri, de dupa momentul votului in plen, ca o are pregatita- „in portbagaj”.

Liberala este suspectata de complicitate la luare de mita, intr-un dosar in care si fostul ei sot, Daniel Tudor, fost vicepresedinte ASF, a intrat in vizorul procurorilor DNA. In cererea adresata Senatului, procurorii notau ca „in perioada martie-mai 2013, inculpata TUDOR DOINA ANCA l-a ajutat in mod direct pe inculpatul Tudor Daniel George sa primeasca suma de 200.000 de euro (din suma totala de 300.000 de euro primita de inculpatul Tudor Daniel George), pentru ca, in schimb acesta, in calitate de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, sa favorizeze o firma de asigurari care facuse obiectul unor activitati de control”.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger