AcasăSPORTMarica a ratat transferul Andreei Podarascu la masa lui

Marica a ratat transferul Andreei Podarascu la masa lui

Ciprian Marica se afla intr-o binemeritata vacanta prelungita dupa despartirea de VfB Stuttgart, drept pentru care a iesit la agatat in cluburile bucurestene.

Andreea nu vrea sa mai joace alaturi de fotbalisti

Fotbalistul in varsta de 25 de ani se pregateste intens pentru noul sezon in cluburile de noapte ale Capitalei. Desi atacantul are o relatie oficiala cu Ilinca Vandici, precum si una neoficiala cu Bianca Dragusanu, internationalul roman este dispus sa faca echipa si cu alte frumuseti ale patriei. Sursele „National” afirma ca, intr-una din serile trecute, Ciprian a incercat sa negocieze un angajament cu fosta iubita a justitiarului Luis Lazarus, bruneta Andreea Podarascu.

L-a refuzat in hohote de ras

La 25 de ani, Ciprian trece in continuare drept un macho man

Intalnirea dintre cei doi s-a produs in clubul „Players” din Capitala. De fapt, n-a fost o intalnire propriu-zisa. In realitate, privirea lui a intalnit formele ei, privirea ei fiind in alta parte, dar vigilenta. Din privire in privire, Marica si-a rugat unul dintre prietenii care il insotea sa mearga si sa o invite pe Andreea la masa lui. Desi Andreea s-a simtit privita, ea s-a simtit cumva si jignita. Altfel nu se explica de ce fata a luat pozitia de sfanta si l-a refuzat in hohote de ras pe celebrul jucator. Motivul avea sa iasa repede la suprafata: Andreea a renuntat la fotbalisti dupa experienta nefasta cu atacantul lui FC Snagov, Cristian Cristea.

Fostul atacant al Andreei era swinger
Andreea Podarascu a aparut pe scena showbizului autohton dupa ce a avut o relatie cu jurnalistul Luis Lazarus. Urmatorul in dormitorul Andreei a fost jucatorul Cristian Cristea, de care s-a despartit din cauza geloziei exagerate a acestuia, dar si din cauza perversiunilor la care acesta ar fi vrut sa o supuna. Se spune ca fotbalistul i-ar fi sugerat iubitei, in mai multe randuri, sa faca sex in grup cu alte cupluri. In prezent, Andreea are o emisiune regulata la EtnoTV si prezinta moda din cand in cand.

Declaratie
„Asa a fost. Nu am acceptat nicio invitatie. Nu sunt interesata de fotbalisti. Nu am dat importanta avansurilor lui si nu stiam ca e intr-o relatie. A incercat, dar nu i-a iesit. Asta e„.
Andreea Podarascu, un model model

author avatar
Sebastian Stan
1.201 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pacat ca Ilinca, o fata frumoasa de altfel, se cramponeaza de curvarul asta incorigibil.Poate cu timpul va realiza ca in afara de bani nu are nimic interesant.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger