AcasăPoliticaPonta, "o intrebare simpla" cu care il "inteapa" pe seful statului. "Se...

Ponta, „o intrebare simpla” cu care il „inteapa” pe seful statului. „Se aplica si la Domnia Sa – Mosierul?”

Pornind de la cazul evacuarii sediilor televiziunilor Antena 1 si 3, in urma unei decizii definitive a instantei, si de la recenta declaratie a presedintelui, cum ca „o decizie judecatoreasca trebuie aplicata”, Victor Ponta a adus in discutie si decizia magistratilor brasoveni in privinta casei din Sibiu a familiei prezidentiale.

La cateva zile in care a trimis sageti in directia sefului statului, in chestiunea copiilor din Arges adusi la spital, in Bucuresti, cu sindrom hemolitic uremic, fostul premier a facut public, sambata, un alt mesaj cu referire la presedinte, de aceasta data, in privinta casei din Sibiu a acestuia din urma, a carei situatie a disputat-o in instanta.

Prin intermediul unei intrebari pe care o adreseaza in spatiul virtual, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook, fostul premier face loc unui mesaj plin de concluzii dure la adresa actualului lider de la Cotroceni. „O intrebare simpla – Dvs. ce credeti, la cine va merge luni dimineata la prima ora ANAF – la Antena 3 sau la Dl. Klaus Iohannis?”, vrea sa stie Ponta, adaugand un extras din precizarile pe care le-a facut presedintele, vineri noaptea, de la Bruxelles, din dorinta de a clarifica afirmatiile care au iscat un adevarat val de reactii pe reteaua de socializare: <„Este evident – si am spus acest lucru de nenumarate ori – ca o decizie judecatoreasca trebuie aplicata.” – declaratia lui Klaus Iohannis, 19.02.2016, Bruxelles>.

Curiozitatea fostului sef al Guvernului pe aceasta chestiune nu se opreste, insa, aici. Ponta vrea sa mai afle un aspect, astfel ca revine cu o noua intrebare: „Dl. Iohannis se refera (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplica si la Domnia Sa – Mosierul?”, la care da si un posibil raspuns: „Pai e simplu de aflat – luni, 22.02.2016, ora 9.00 AM, Dl. Iohannis sa permita ANAF executarea deciziei definitive si executorie a Curtii de Apel Brasov (data inca din luna Noiembrie 2015), sa evacueze in maxim 5 zile casa obtinuta prin frauda si fals, si sa restituie suma de 640.000 EURO incasata ilegal (inclusiv chiria pe 2016)!”.

Totodata, Ponta a atasat mesajului un link ce duce catre materialul de presa semnat Rise Project, cu titlul „Presedintele Iohannis inca face bani din casa care nu ii mai apartine”.

514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger