AcasăNewsCopil lovit de tren, in judetul Constanta. A fost dus la spital...

Copil lovit de tren, in judetul Constanta. A fost dus la spital cu un elicopter SMURD

Un elicopter SMURD a intervenit la locul accidentului

Situatie deosebit de grava, careia i-a cazut victima un copil. Baiatul a fost lovit de un tren, vineri la amiaza, pe raza unei localitati situate in judetul de la malul marii.

UPDATE 1: Purtatorul de cuvant al Ambulantei Constanta a explicat, pentru publicatia locala Cuget Liber, faptul ca micutul e in stare stabila, dar ca va fi operat cat de curand. „Are o fractura de gamba deschisa si sangereaza puternic, insa se va interveni chirurgical in cel mai scurt timp”, a precizat medicul Tatarici.

UPDATE: Conform reporterntv.ro, baiatul are noua ani si a fost lovit de un marfar. La o prima evaluare, doctorii ar fi stabilit ca are leziuni la un picior, dar si in zona abdomenului.

Mai exact, copilul a fost accidentat de o garnitura care strabatea calea ferata, pe raza statiunii constantene Navodari. La fata locului au fost chemati medicii de la ambulanta, care au intervenit de urgenta.

Cum anume a ajuns copilul in fata trenului nu se stie inca, insa din primele date copilul a suferit traumatisme destul de grave, avand in vedere ca a fost preluat din zona in care s-a produs accidentul cu un elicopter al SMURD. Baiatul urmeaza sa fie dus la spital, la Constanta, pentru ca specialistii de la spitalul judetean sa il supuna unor investigatii amanuntite.

In timp ce medicii se ocupa de tratarea micului pacient, oamenii legii au demarat o ancheta menita sa stabileasca exact cum a ajuns baiatul pe calea ferata.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger