AcasăNewsBasescu, noua dezvaluire despre plecarea Adrianei Saftoiu de la Cotroceni

Basescu, noua dezvaluire despre plecarea Adrianei Saftoiu de la Cotroceni

Admitand faptul ca, de -a lungul timpului, au fost si momente in care a simtit ca au fost oameni din jurul sau care i-au cam tradat increderea, fostul sef al statului a dat doua exemple. Dar, pe langa acest lucru, a dezvaluit ca a intrat in posesia continutului unor convorbiri telefonice.

Iar numele rostite de catre fostul lider de la Cotroceni, seara trecuta, intr-o emisiune difuzata de Nasul TV, au fost cele ale sotilor – de la acea vreme – Adriana si Claudiu Saftoiu, fosta consiliera prezidentiala din timpul primului mandat al lui Traian Basescu la Cotroceni, si, respectiv, ex-seful Serviciului de Informatii Externe.

Vorbind despre cei doi ca despre oameni in care „a investit enorm, ca incredere”, Basescu a si explicat de ce anume a ajuns sa se considere tradat. In timp ce despre Claudiu Saftoiu a mentionat ca a parasit sefia SIE ca urmare a unei „gafe monumentale”, in cazul fostei lui sotii, explicatiile au avut o mai mare unda de mister si au implicat inclusiv, din cate a precizat fostul presedinte, aflarea continutului unor discutii purtate la telefon. Cu cine anume si care a fost subiectul exact, nu a dezvaluit, la fel cum nu a spus si de unde a avut acele interceptari. Ci doar a precizat ca plecarea Adrianei Saftoiu din staff-ul prezidential s-a produs (in 2007-n.r) dupa ce, dupa cum a sustinut fostul sef al statului, „mi s-au adus la cunostinta niste convorbiri telefonice, mai sunt uneori in atentia presedintelui, pentru ca e presupune ca presedintele trebuie protejat”.

Pe de alta parte, va reamintim ca nu putine au fost vocile care, anul trecut, in momentul in care Adriana Saftoiu (actualmente deputat PNL) a lansat o carte ce contine aspecte din perioada in care a lucrat la Cotroceni, autoarea a fost aratata cu degetul, fiind acuzata ca l-ar fi „tradat” pe fostul presedinte, facand anumite dezvaluiri.

1.118 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger