AcasăOldCe a declarat Mircea Basescu, dupa aflarea deciziei Tribunalului Constanta

Ce a declarat Mircea Basescu, dupa aflarea deciziei Tribunalului Constanta

Zi grea pentru fratele fostului sef al statului. Mircea Basescu a precizat ca nu se astepta la decizia luata de judecatorii constanteni si ca spera sa fie achitat.

La cateva ore dupa ce a aflat, asemeni opiniei publice, faptul ca magistratii Tribunalului Constanta au dispus condamnarea sa- in prima instanta- la patru ani de inchisoare cu exacutare, in dosarul in care este acuzat de DNA de trafic de influenta, intr-o cazua in care apare numele lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, fratele fostului presedinte Traian Basescu a facut cateva scurte precizari, pana sa urce in masina sa, cu care a plecat de la domiciliul sau din orasul de la malul marii.

„Nu pot sa comentez o decizie a unei instante”, a afirmat, din capul locului, Mircea Basescu, in momentul in care a fost intrebat cum vede hotararea luata in prima instanta de Tribunalul Constanta. De altfel, Mircea Basescu a confirmat faptul ca va ataca – prin apel- decizia de vineri a magistratilor.

Intrebat daca se astepta la o astfel de decizie a judecatorilor, fratele fostlui sef al statului a raspuns scurt: „sincer, nu”, confirmand ca spera la achitare. „Eu ma consider nevinovat”, a conchis Mircea Basescu, nu inainte de a puncta un ultim amanunt: „eu am multa incredere in justitie”.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger