AcasăNewsDespăgubiri rapide și fără birocrație pentru locuințele asigurate la OMNIASIG

Despăgubiri rapide și fără birocrație pentru locuințele asigurate la OMNIASIG

Pentru că românii au încredere în OMNIASIG, iar compania știe că poate conta pe clienții săi, există de acum sistemul de plată rapidă a daunelor, prin care orice asigurat care suferă o inundație în casă poate fi despăgubit în maxim trei zile.

Statisticile spun că cel puțin o dată în viață trecem printr-o inundație casnică. Fie că e vorba de spargerea unei țevi sau de faptul că vecinul de deasupra a avut o avarie și ți-a afectat și ție locuința, astfel de incidente sunt aproape inerente. Mai grav este că astfel de inundații pot provoca pagube importante atât în casa ta, cât și în cea a vecinilor.

Pentru că ştim cât de important este să poți face reparaţiile rapid în astfel de cazuri, OMNIASIG îți pune la dispoziție asigurarea facultativă a locuinței care include o facilitate specială și foarte utilă: plata rapidă a daunelor mici, în maxim 3 zile lucrătoare. Această facilitate reprezintă una dintre cele mai rapide soluții de plată a despăgubirii din piață. În maxim 3 zile lucrătoare de la avizarea daunei, orice posesor de poliță de asigurare facultativă a locuinței (cu excepția polițelor de asigurare a locuințelor cesionate integral la bănci) poate încasa despăgubirea în valoare de până la 1.500 de lei prin orice casierie BCR.

Pentru a beneficia de această plată rapidă, asigurații trebuie să apeleze numărul de call-center 021.9669, iar plata despăgubirii se va face în maxim 3 zile lucrătoare de la avizarea daunei, doar pe baza informațiilor transmise telefonic, fără birocrație, fără constatare[1] și fără a fi solicitate alte documente. Dauna trebuie avizată în maxim 7 zile calendaristice de la data evenimentului.

Această facilitate de plată rapidă este valabilă pentru persoanele fizice, pentru dosarele de daună deschise ca urmare a unor prejudicii materiale produse de riscurile asigurate în baza poliței: apă de conductă și refulare, inundare de la vecini și răspunderea civilă față de terți a asiguratului generată de aceste riscuri. Cu alte cuvinte, o avarie care a afectat si apartamentul vecin va putea fi reparată în baza poliței de asigurare a locuinței, fără să mai plătești altceva suplimentar. Fii responsabil și asigură-ți bunul cel mai de preț – locuința!

Mai multe detalii și condiții despre asigurările de locuințe oferite de OMNIASIG sunt disponibile pe http://omniasig.ro/Locuinte.html

 


[1] În scopul corectitudinii în derularea procesului de soluționare a daunelor, OMNIASIG VIG poate efectua, în mod aleatoriu, verificări ale dosarelor de daună deschise prin această facilitate de plată rapidă.

author avatar
eNational
654 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger