AcasăOldXvaluator, un facebook pentru afaceri si societate

Xvaluator, un facebook pentru afaceri si societate

Primarii capitalelor C40 – orase in lume care si-au propus sa reduca poluarea si efectul de sera – reuniti recent la Paris, au adoptat o imagine emblematica, ce are la baza  start-up ul inovant Xvaluator, creat de catre doi romani pe 1 decembrie si al carui logo aminteste de culorile drapelelor Romaniei si Frantei.

Tinerii romani au creat platforma Xvaluator chiar de ziua Romaniei, iar sigla include culorile steagului romanesc si francez

In doar ceteva zile, www.Xvaluator.fr a devenit o adevarata miscare a generatiilor de cosmopoliti ai secolului 21, incepand in Paris si fiind preluata de catre primari, jurnalisti, artisti si studenti din toata lumea. „Xvaluator poate deveni noul Facebook, Twitter sau Linkedin. Scopul lui este insa sa permita aceasta conectare a constiintelor in timp real, pentru a oferi sprijin concret produselor, proiectelor, marcilor, institutiilor pe care le apreciem si care sunt co-evaluate impreuna ca fiind utile pentru noi toti. Xvaluator ofera ca solutie pentru a construi impreuna valoarea esentiala a secolului XXI: increderea noastra colectiva in a alege si a investi in produse GOOD FOR PLANET, GOOD FOR PEOPLE, GOOD FOR BUSINESS, GOOD FOR GROWTH”, a declarat Dr. Florin Paun, co-fondator al Xvaluator.

Un „Like” cu adevarat valoros

In contextul in care bancile si investitorii nu au increderea necesara in a investi in proiecte inovante, Xvaluator se prezinta la SolutionsCOP21 Paris cu increderea proprie culturii romanesti de a propune inovatii pentru a contribui la evolutia societatii timpului lor. „Xvaluator este proiectul inovant ideal pentru un student sau un profesionist responsabil care vrea sa-si promoveze proiectele sau sa sprijine produsele si initiativele pe care le considera utile pentru societate. Cred ca avem o ocazie perfecta ca noi, romanii, oriunde am fi, sa folosim www.Xvalautor.fr pentru a da tonul unei noi atitudini a societatii secolului 21 inspirata de catre romani. O natiune responsabila, care poate deveni printr-un simplu clic o natiune-exemplu, care se implica intr –o guvernare participativa prin co-evaluarea produselor, proiectelor, oraselor de maine, etc.”, a declarat Andrada Dugan, director de comunicare si business development pentru Xvaluator. Pentru a face parte din primii Xvaluatori din lume, va puteti inscrie pe www.Xvaluator.fr, cu avantajul de a beneficia de un abonament pe viata la numai un euro pe an cu conditia inscrierii inainte de 12 decembrie 2015.

author avatar
Arpad Dobre
579 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger