AcasăNewsDoua cutremure in Vrancea, la primele ore ale zilei de vineri

Doua cutremure in Vrancea, la primele ore ale zilei de vineri

Pamantul s-a cutremurat de doua ori, in Vrancea, inca de la primele ore ale zilei de 20 noiembrie. Ambele au fost seisme de intensitate mica.

Prima miscare telurica inregistrata in Vrancea -zona cu intensitate seismica ridicata- s-a produs la ora 01.31, la o adancime de 137 de kilometri. Conform infpr.ro, cutremurul cu epicentrul in judetul Vrancea a avut 2.9 grade pe scara Richter.

Aproximativ patru ore si jumatate mai tarziu, respectiv la ora 06.01, in acelasi judet s-a mai produs un cutremur. Seismul respectiv a avut 2.6 grade pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 106 kilometri.

Cel mai puternic cutremur produs in tara, de la inceputul anului, ramane, insa, cel de la finele lunii martie, care a avut epicentrul in Buzau si 4.9 grade pe Richter.

sursa foto: infp.ro

author avatar
Cristina Stefan
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger