AcasăOldOprescu a trecut din nou pragul sediului procurorilor anticoruptie

Oprescu a trecut din nou pragul sediului procurorilor anticoruptie

La cateva zile dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis ca poate parasi, timp de sapte zile, arestul la domiciliu, pentru a se interna in spital, in vederea unei interventii chirurgicale de care spune ca are nevoie, edilul suspendat din functie al Capitalei a revenit la Directia Nationala Anticoruptie.

Asadar, Oprescu si-a putut parasi din nou domiciliul din sectorul 1 al Bucurestilor, luni la amiaza, insa doar pentru a ajunge la discutiile cu procurorii, discutii ce au in vedere, cel mai probabil, aspecte ce tin de dosarul in care anchetatorii il acuza de luare de mita si alte fapte de coruptie.

Prezenta sa la DNA are loc in conditiile in care se stie ca procurorii au contestat decizia TB, urmand ca hotararea finala sa fie luata, in aceasta privinta, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

De altfel, politicianul a precizat, la intrarea in sediul DNA, ca nu poate vorbi si ca asteapta sa vada ce va decide instanta in privinta posibilitatii de a fi lasat sa se interneze intr-o unitate medicala din Bucuresti, respectiv un spital specializat in afectiuni pulmonare.

author avatar
Cristina Stefan
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger