AcasăPoliticaDragnea: PSD nu vrea alegeri anticipate/ Partidul va merge la presedinte cu...

Dragnea: PSD nu vrea alegeri anticipate/ Partidul va merge la presedinte cu o propunere de premier

Considerand ca „Victor Ponta a facut un gest de mare demnitate”, prin decizia a de a demisiona de la Palatul Victoria, Liviu Dragnea a mentionat cateva aspecte in privinta pasilor pe care membrii Coalitiei ii vor urma, dupa ce actualul Guvern si-a depus mandatul.

Mai exact, presedintele PSD a explicat, in urma cu foarte scurt timp, de la Parlament, faptul ca se va merge la consultarile de la Cotroceni cu o propunere de premier, despre care nu trebuie neaparat sa fie” din randul social-democratilor, si despre care Dragnea a precizat ca va fi o persoana „care sa-i dea garantia presedintelui ca va avea sustinere in Parlament”.

Fara sa vrea sa dea vreun nume, dar nici sa precizeze daca va fi o varianta de premier tehnocrat, Dragnea a spus doar ca va fi „o propunere care sa tina cont de dinamica din societate”.

Mai mult, Dragnea a lamurit faptul ca actuala Coalitie este stabila, la aceasta ora, si ca, la momentul de fata, are majoritate in Parlament. „Nu agream propunerea PNL de a se oganiza alegeri anticipate pentru ca ar insemna ca incepand de azi, cateva luni de zile, sa fie un guvern instabil”, a lamurit Dragnea, acesta precizand ca PSD-ul doreste sa ramana in continuare la guvernare pentru a duce mai departe proiectele incepute.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger