AcasăMONDENCu „Zana” la psihiatru

Cu „Zana” la psihiatru

Fosta Zana de la „Surprize-Surprize“ si-a schimbat radical comportamentul dupa ce a nascut-o pe  fiica ei, Violeta, fiind de nerecunoscut chiar si pentru Stefan Banica.

Stefan Banica si Andreea Marin Banica

Andreea Marin Banica a ajuns cu moralul la pamant la putin timp dupa ce a devenit mama. In ciuda faptului ca i se indeplinise visul de a-si intemeia o familie cu barbatul iubit, Stefan Banica Jr, vedeta se confrunta cu stari ciudate, care se incheiau cu reprize de plans. Cel care nu a mai suportat situatia de acasa a fost sotul ei. Acesta a convins-o sa accepte ajutorul unor specialisti pentru a iesi din depresia postnatala a carei victima ajunsese.  In cadrul emisiunii „Sinteza zilei“, Andreea a povestit despre trauma prin care a trecut, facand referire totodata si la cazul Madalinei Manole, care ar fi putut fi salvata de familie.

„Cand Madalina Manole a murit, am constientizat ca ea a trecut, probabil, printr-o situatie similara cu a mea, numai ca eu am avut oameni langa mine care m-au ajutat. Cel mai mult m-a ajutat sotul meu. Dupa nastere, am trecut printr-o perioada foarte dificila. Nu inteleageam cum poti avea atat de multe lucruri si totusi sa te trezesti plangand. Pana la urma, m-a luat de mana sotul si m-a dus la specialist. Banuiesc ca niciunui barbat nu-i este usor sa-si inteleaga femeia care e mereu nefericita. Sotul meu a trecut de aceasta bariera si a mers cu mine acolo unde trebuia sa mearga. Nu cred ca as fi ajuns acolo singura. Am fost si la psiholog si la psihiatru. Am ramas prietena cu amandoua doamnele“, a marturisit Andreea.

Si ele au apelat la psiholog

Andreea Raicu

Andreea Raicu nu a facut un secret din faptul ca merge la terapie psihologica, fiind constienta ca trebuie sa aiba grija de mintea ei.

Iuliana Marciuc

Desi s-a complacut ani buni in postura de amanta a lui Adrian Enache, Iuliana Marciuc a cedat psihic la un moment dat. Ca sa faca fata situatiei delicate in care se afla, vedeta a cerut ajutorul unui psiholog, care a ajutat-o sa depaseasca impasul in care se afla.

Dana Razboiu

Daca majoritatea oamenilor apeleaza la ajutor specializat pentru a depasi situatiile critice si a gasi rezolvare pentru problemele care ii macina, Anna Lesko si Dana Razboiu au mers la psiholog pentru a se cunoaste mai bine, a se descoperi.

 

 

author avatar
Ramona Radu
1.065 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger